SWIM ZONE

Hitta din personliga simtränare och coach här

SIMNING / SWIM ZONE - Personlig öppet vatten simning träning och coaching 

Vill du utveckla simtekniken plus simma snabbare med personlig simtränare och nå dina mål

100% individuell och skräddarsydda personlig simträning för dig

Oavsett vilken nivå du befinner dig på kan vi uppgradera dig till exakt det mål du vill uppnå. Inom öppet vatten simning, swimrun och triathlon på alla nivåer > inga gränser <


Vi bygger en personlig simstil just för dig med den perfekta superandningen, rotation, glide, superpower, navigering, uthållighet, vattenkänsla, trängsel, drafting, bojrundning och kallvattenträning etc. Vi använder den senaste tekniken, teknologi och blandar vår erfarenhet med några av de bästa idrottarna och coacher i världen.


Oavsett vilken sport du gör kommer simning att göra dig bättre. På samma sätt är simning den bästa medicinen för dig som har ryggproblem etc. Det finns många kloka tränarord inom simning - och vi har våra, som vi kan dokumentera samt fungerar för de flesta oavsett nivå. 


Sportnäring och styrketräning för simmare

Vi kommer även om sportnäring och kost speciellt för dig som simmare – ett område som kan vara väldigt viktigt. Utöver det kommer vi såklart också in på styrketräning, vilket är oundvikligt oavsett din nivå.


Din Simcoach

Simcoachen Sean blir din personliga simtränare - han har en lång simningskarriär från 1975, som en tävlingssimmare, öppet vatten simmare, dubbel ironman, ultra swimrunner, dykare, fridykare, vattenpolo och surfare etc. Sean har varit på första plats många gånger och satt flera rekord, förblir en aktiv simmare och varit pt i många år. Sean simmade över Öresund från Köpenhamn på till Limhamn i 2018 och genomförde ett franskt ultra-berg swimrun på 110K löpning och 20K simning samma år.


Sean laddar hela tiden upp sina kunskaper inom simning, som har hans absoluta högsta intresse.Under priser kan du välja den träning och mental coaching som passer dig bedst. Vi erbjuder simträning online, liveonline och live. Oavsett hur långt du vill kunna simma finns det inga gränser.


Vad säger våra kunder 

Ahhhh, Johan-grattis till bästa valet av montem coaching är bäst - 10 lektioner lära mig från 0 till att crawla IMdistansen på 1.08. 

>XTERRA World Championship, Maui, Som jag sa, du har en helt ny större kraftfullare stil. Helt otroligt efter bara 2 lektioner. 


Läs mer om Sean >

#personligträning #mentalcoaching #ultralöpp #öppetvattensimning #swimzone #ultraopenwaterswimming #openwaterswimming

#zone #mentalzone #vidösternsimmet #happyswimmer #openwaterswimclub #openwaterswimming #raceday