BLI FRISK 
ÖVERVINN MOTGÅNG OCH NÅ DIN SEGER!

Vår personliga live online coaching erbjuder individuell vägledning och stöd för att hjälpa dig att återvända till en aktiv livsstil eller sport efter sjukdom, skada eller trauma


SJUKDOM >

Kan vara olika allvarliga och långvariga oavsett vilken typ

Gör det omöjliga möjligt med oss!


Vi förstår hur utmanande det kan vara att komma tillbaka till livet efter en allvarlig sjukdom. Vårt mål är att hjälpa dig att återfå din hälsa och komma tillbaka till det liv du hade tidigare. Vi är experter på att göra det omöjliga möjligt. Med vår långa erfarenhet av att stärka kroppen och förbereda den inför större operationer och långvariga sjukdomar kan vi hjälpa dig att nå dina mål.


Vi är dedikerade till att hjälpa dig hitta en lösning och återvända starkare än någonsin. Oavsett vad du står inför, kommer vi tillsammans att arbeta mot din optimala återhämtning. Letar du efter en lösning för att bli frisk, även om det kan tyckas omöjligt?
Vår coaching hjälper dig att övervinna hinder och ge dig verktyg för att nå dina mål. Vi tror på att ingenting är omöjligt när man har rätt stöd och motivation. Låt oss guida dig på vägen till hälsa och framgång.

SKADOR >
Kan vara en muskelskada, benbrott eller någon annan typ av skada

Behåll träningsmotivationen efter en skada!


Att vara skadad och inte kunna träna som vanligt är inte lätt. Skadeperioder innebär ofta enorma mängder tålamod, mycket tvivel och i många fall mycket disciplin plus en lång rehabiliteringsperiod.


Vårt coachingteam är här för att hjälpa dig på vägen tillbaka. Med vår erfarenhet inom elitidrott, uthållighetsidrott och extremsport kan vi erbjuda alternativa träningsformer som är anpassade efter din skada och nivå.


Vi har själva personligen upplevt olika typer av skador och har hjälpt otaliga idrottare att återhämta sig och komma tillbaka till sin toppform.


Vi är här för att ge dig den expertkunskap och det stöd du behöver för att övervinna skador och nå dina mål.

TRAUMA >

Kan vara efter en olycka, konkurs eller skilsmässa

Ta dig igenom en svår period i ditt liv?


Har du trauma och kämpar med att ta dig igenom en svår period i ditt liv? Du är inte ensam. Trauma kan ha en djupgående inverkan på vår mentala och känslomässiga hälsa.


Vi är här för att hjälpa dig att hantera och läka ditt trauma genom att erbjuda professionellt stöd och kost-, mental- och träningsterapi för att hjälpa dig hitta din väg till läkning och återhämtning.


Vi finns här för att stötta dig genom hela processen och ge dig verktyg och resurser som behövs för att övervinna och läka från ditt trauma.


Vi förstår att varje persons upplevelse är unik och vi skräddarsyr vårt stöd efter dina individuella behov.

BLI FRISK PRISER FRÅN 890 SEK PER MÅNAD INKLUSIVE 2 TIMMAR PERSONLIG COACHING

Börja din coaching hos oss som bygger på vetenskapligt väldokumenterad forskning och en gedigen utbildningsbakgrund.

Vi har många års erfarenhet inom området och använder evidensbaserade metoder för att hjälpa dig med att bli frisk, effektiv och professionell.

BLI FRISK INNEHÅLL >

 • Personlig live coaching online i bli frisk, skada och trauma för att komma tillbaka till en aktiv livsstil eller sport igen.
 • Uppstartsmöte med livsstilsanalys genomgång, långsiktiga mål, strategi och träning + kostplan under hela coachningsprocessen.
 • 2 eller 3 timmars personlig live coaching online per månad med tränarna Helle och Sean.
 • Gratis live onlinesupport varje dag under hela året mellan 07.00 och 19.00.
 • Statusmöte och genomgång av kost + träningsplan etc. Välj mellan var 28:e eller 14:e dag.
 • Du får kontinuerligt goda råd, inspiration, utveckling och uppmuntran.

 • Du får vår trainingpeaks premium allt-i-ett coachningsplattform under hela perioden.

 • Välj mellan en betalningstid på 3, 6 eller 12 månader via faktura eller kreditkort.
 • Du kan alltid uppgradera eller nedgradera eller ändra avtalet och efter den valda perioden finns ingen bindningstid.
 • Efter att du köpt ditt personliga coachningspaket får du inom 24 timmar all relevant information om tidsbokning för startmöte, livsstilsanalys och livekommunikationsformulär mm.
 • Vi ställer krav på dig, du ska göra en livsstilsanalys innan uppstartsmötet och i början av coachningen ha tagit blodprov mm, så att vi kan anpassa en coachning precis till dig.
 • Liveträningen online sker via zoom, team, facetime eller messenger.
 • Alla priser är i svenska kronor SEK
 • Om du har några frågor nu, vänligen kontakta oss - se längst ner på sidan

ÖVERKOMMA ALLT

Det är aldrig för sent att börja en ny livsstil...

Träning och kost spelar en avgörande roll för dig med cancerdiagnos eller andra sjukdomar

Vi förstår att det kan vara utmanande att hantera träning och kosthållning efter en cancerdiagnos. Vi hjälper dig att komma igång eller fortsätta din träning och livsstil.

Vi fokuserar på att förebygga och hantera vanliga behandlingar, och ger dig verktygen för att hantera dem på bästa sätt.


Det kan vara tufft när man kämpar mot cancer och trots att man gjort allt rätt, som att träna varje dag, äta bra och inte röka, så påverkas man ändå.


Vår coaching kan hjälpa dig att hitta sätt att hantera dina känslor, hitta styrkan inom dig och stötta dig under hela din resa mot att övervinna cancern. Du är inte ensam, och vi finns här för att hjälpa dig.

Sean från Montem Coaching är ett exempel på det, han levde friskt och tillhörde den absoluta eliten inom ultrasport från slutet av 1980-talet fram till 2021 men fick ändå cancer.


Trots denna utmaning kämpade Sean sig tillbaka och blev en inspirationskälla för andra genom att dela med sig av sin resa och erbjuda stöd och coaching för personer som drabbats av cancer.


Genom sin erfarenhet visar Sean att det är möjligt att övervinna hinder och nå framgång även i svåra tider.


Under sina tre år långa och hårda samt största cancerbehandlingarna hittills i Sverige fortsatte han att vara fysiskt aktiv. Han bevisade att träning var en viktig faktor för honom att ta sig igenom den svåra tiden.


Trots de enorma utmaningarna och behandlingarnas påfrestningar, kämpade han sig igenom och visade att envishet och motion kan vara avgörande.