INSPIRATION 


NÄRING FÖR DIN KROPP ENERGI FÖR DIN PRESTATION 

Vi är här för att hjälpa dig att transformera din kropp och uppnå optimal prestation genom hälsa, motion och uthållighetsträning. Expertcoacherna Helle och Sean guidar dig från sjukdom till frisk, hälsosam och sportnäring samt till toppform inom uthållighetssport på alla nivåer

BLI FRISK


Till dig som vill återgå till idrotten eller den aktiva livsstilen som du hade tidigare, efter sjukdom, skada eller trauma

BLI HÄLSOSAMMARE


Till dig som vill prestera maximalt i livet och i sporten med bästa näring anpassade dig

BLI STARKARE


Till dig som vill hålla på med uthållighetsidrott, oavsett nivå, som vill prestera på topp eller som vill starta uppETT ERFAREN TEAM

Därför ska du välja oss som coachingpartner. Oavsett om du vill återhämta dig från en sjukdom, förbättra din kondition eller nå nya höjder, är Montem Coaching här för att stödja dig.

Vi skräddarsyr en plan speciellt för dig som matchar dina individuella behov och mål.
Kontakta oss och upplev vårt universum, där du kommer att känna dig motiverad och inspirerad att uppnå din optimala prestation.

Högsta coaching nivå


Vi har ett maximalt antal atleter och klienter, så vi garanterar alltid en hög nivå av personlig coaching. Vi har den högsta erfarenheten med totalt över 80 års erfarenhet samt den senaste utbildningen och kunskapen och använder oss endast av vetenskapligt väldokumenterad coaching. 


Du följer effekten kontinuerligt i Trainingpeaks allt-i-ett coaching platform. Plus via personliga statusmöten efter dina behov och vad du vill.

Från Blekinge till hela världen


Du får alla individuella coachingtjänster du behöver hos oss. Personlig coaching och uträning live online i hela Sverige, Danmark eller världen för privatpersoner och företag.


Montem Coaching ab är ett svenskt coachingföretag som grundades 2013. Helle och Sean är två ultraaktiva extremsportare och friska danskar med kärlek till naturen, som brinner för att ge dig kunskap.


UPPNÅ DINA DRÖMMAR

Hundratals atleter och klienter har uppnått sina mål med oss. Starta ditt livs live online personlig coachingprocess redan idag :)