BLI HÄLSOSAMMARE


UPPNÅ DIN MAXIMALA HÄLSA MED OSS

Uppnå din optimala prestation i livet och i sporten genom att anpassa din kost efter dina behov. Bli friskare och uppnå din fulla potential med den bästa näringen skräddarsydd för dig med personlig live online coaching.


BLI HÄLSOSAMMARE I LIVET >

Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, bygga muskler eller förbättra din övergripande hälsa, är det viktigt att vara medveten om din livsstil och göra hälsosamma val.


Som atlet eller klient kan du dra nytta av oss som hjälper dig att nå dina mål genom att erbjuda vägledning, motivation och anpassade tränings- och kostplaner. Ta kontroll över din hälsa och låt oss hjälpa dig att bli en ännu bättre version av dig själv.

Hälsosamhet är en personlig uppfattning och betyder olika för olika människor. För idrottare och klienter handlar det om att vara i balans och ha en känsla av välbefinnande både fysiskt, mentalt och socialt.


Oavsett var du befinner dig på hälsoskalan just nu är det viktigt att ha fokus och sträva efter att bli sundare. Vi hjälper dig att nå dina hälsomål och uppnå en bättre livskvalitet.


Att leva hälsosammare innebär att äta rätt, träna regelbundet, ha en positiv inställning och ta hand om dina relationer. Det handlar om att upptäcka vad som fungerar bäst för dig och ta små steg varje dag för att bli friskare.


En balanserad kost med rikliga mängder bär, grönsaker, proteiner och hälsosamma fetter kan hjälpa dig att uppnå önskade resultat och stödja din hälsa. Få personlig rådgivning från oss för att nå dina specifika mål.


För atleter och klienter är det avgörande att arbeta för att bli hälsosammare. Det handlar inte bara om att träna och äta rätt, utan även om att se till att få de nödvändiga näringsämnena, vitaminerna och mineralerna i kosten för att bygga upp ett starkt immunsystem och stödja både fysisk och mental hälsa och välmående.

BLI HÄLSOSAMMARE I IDROTTEN 

För att uppnå optimal idrottsprestation är det väsentligt att ha en välbalanserad kost som ger kroppen näring på bästa möjliga sätt!


Sportnäring spelar en avgörande roll för atleter och klienter genom att tillhandahålla de rätta näringsämnena för att förbättra energinivåerna, återhämtningen och muskelåteruppbyggnaden.


Genom att lära sig om rätt kost och välja rätt sportnäringsprodukter kan man maximera sin fysiska och mentala kapacitet för att nå enastående resultat på idrottsarenan.

Om ditt mål är att uppnå optimal hälsa är kost och sportnäring avgörande. Oavsett om du idrottar för träning eller som tävlingsidrottare kan rätt kost och kostplan hjälpa dig att nå dina mål.


Sportnäring är viktigt för att uppnå fysisk hälsa och prestation. Genom att ha en välbalanserad kost som innehåller rätt makronäringsämnen kan man hjälpa till att bygga muskelmassa, öka energinivån, påskynda återhämtningen och förbättra prestationen.


För atleter och klienter är det avgörande att ge kroppen rätt bränsle för att kunna nå sina träningsmål och uppnå optimal hälsa. Genom att fokusera på sportnäring kan man maximera resultaten och få ut det bästa av sin träning.


Sportnäring är också en viktig del av träningen för både atleter och klienter. Att äta rätt och få i sig rätt näring är avgörande för att maximera prestationen och återhämtningen.


Dessutom ser sportnäringen också till att kroppen får de nödvändiga vitaminerna och mineralerna för att fungera optimalt. Se därför till att inkludera ett brett utbud av näringsämnen i din kost och rådfråga oss som din nutritionist för att få en personlig plan som passar dina behov.

BLI HÄLSOSAMMARE PRISER FRÅN 890 SEK PER MÅNAD INKLUSIVE 2 TIMMAR PERSONLIG COACHING

Börja din coaching hos oss som bygger på vetenskapligt väldokumenterad forskning och en gedigen utbildningsbakgrund.

Vi har många års erfarenhet inom området och använder evidensbaserade metoder för att hjälpa dig med att bli hälsosammare, effektiv och professionell.

BLI HÄLSOSAMMARE INNEHÅLL >

 • Personlig live coaching online för att bli hälsosammare i livet eller sporten.
 • Uppstartsmöte med livsstilsanalys genomgång, långsiktiga mål, strategi och träning + kostplan under hela coachningsprocessen.
 • 2 eller 3 timmars personlig live coaching online per månad med tränarna Helle och Sean.
 • Gratis live onlinesupport varje dag under hela året mellan 07.00 och 19.00.
 • Statusmöte och genomgång av kost + träningsplan etc. Välj mellan var 28:e eller 14:e dag.
 • Du får kontinuerligt goda råd, inspiration, utveckling och uppmuntran.
 • Du får vår trainingpeaks premium allt-i-ett coachningsplattform under hela perioden.
 • Välj mellan en betalningstid på 3, 6 eller 12 månader via faktura eller kreditkort.
 • Du kan alltid uppgradera eller nedgradera eller ändra avtalet och efter den valda perioden finns ingen bindningstid.
 • Efter att du köpt ditt personliga coachningspaket får du inom 24 timmar all relevant information om tidsbokning för startmöte, livsstilsanalys och livekommunikationsformulär mm.
 • Vi ställer krav på dig, du ska göra en livsstilsanalys innan uppstartsmötet och i början av coachningen ha tagit blodprov mm, så att vi kan anpassa en coachning precis till dig.
 • Liveträningen online sker via zoom, team, facetime eller messenger.
 • Alla priser är i svenska kronor SEK
 • Om du har några frågor nu, vänligen kontakta oss - se längst ner på sidan

UPPNÅ MAXIMAL HÄLSA - DET VIKTIGASTE DU KAN GÖRA

Det är aldrig för sent att börja en ny livsstil...

Bli hälsosammare med en ny livsstil 

Vill du bli friskare och förbättra din livsstil? Att ändra dina vanor kan vara utmanande, men genom att fokusera på kost, träning och mentalt välmående kan du uppnå en ny och hälsosammare livsstil.


Genom en kombination av hälsosam mat, regelbunden fysisk aktivitet och god mental balans kan du stärka ditt immunförsvar, öka din energi och förbättra ditt allmänna hälsotillstånd.


Det är viktigt att ta hand om sin hälsa och sitt välmående. För att bli friskare kan vi införliva hälsosamma matvanor, träning och god sömn i din dagliga rutin. Hos Montem Coaching får atleter och klienter den vägledning och stöd de behöver för att uppnå sina hälsomål.

Att gå från ohälsosamt till hälsosamt kan vara en utmanande resa, men med rätt vägledning och engagemang är det möjligt.


Att ersätta ohälsosamma vanor med hälsosamma alternativ, genomföra regelbunden motion och äta en näringsrik kost kan förbättra ens fysiska och psykiska välbefinnande.


En hälsosammare livsstil kan hjälpa dem att nå sina träningsmål, minska risken för skador och öka deras energinivåer. Med rätt coachning och stöd kan man göra positiva förändringar och uppnå en bättre hälsa och livskvalitet.


Boka en konsultation idag och börja din resa mot en bättre hälsa!