BLI STARKARE


NÅ DIN HÖGSTA NIVÅ

Vill du bli starkare inom uthållighetssporter ? Oavsett om du är nybörjare eller elitidrottare kan vi hjälpa dig att uppnå optimal idrottsprestation genom skräddarsydd personlig live online coaching.


BLI STARKERE >

Vill du öka din nivå i din uthållighetsidrott? Personlig live online coachning i uthållighetssporter är ett effektivt sätt att förbättra din uthållighet oavsett om du är simmare, löpare, cyklist eller triathlet, oavsett om du är nybörjare eller proffs.


Med professionell vägledning och skräddarsydda träningsscheman får du den motivation och kunskap du behöver för att nå dina mål.


Välkommen till BLI STARKERE, din ultimata resurs - vi är här för att hjälpa dig att nå din fulla potential och uppnå din bästa prestation någonsin.

Uthållighetssporter är det ultimata sättet att utmana dig själv både fysiskt och mentalt. Triathlon, ultra triathlon, ultratrailrunning, swimrun, ultra swimrun, simning i öppet vatten och extremsporter är Montem Coachings specialitet.


Vi hjälper atleter och klienter att bli starkare och nå sina mål genom skräddarsydda träningsprogram och individuell coaching. Med vårt stöd och expertis kan du ta din prestation till nästa nivå och övervinna alla hinder på vägen.


Oavsett om du är en erfaren idrottare eller nybörjare kan uthållighetsidrott vara ett roligt och givande sätt att stärka din kropp och fullfölja din passion för sport.

Med Montem Coachings mångåriga erfarenhet av uthållighetsidrott kan vi glatt säga att ingen kan matcha oss när det gäller att hjälpa atleter och klienter att bli starkare.


Vårt dedikerade team av coacher har hjälpt otaliga individer att nå nya höjder inom sin idrott genom skräddarsydda träningsprogram och personlig vägledning.


Genom vår gedigna expertis inom coaching, träning och prestationsoptimering kan vi hjälpa dig att nå dina mål för uthållighetssporter.

Helle och Sean är sanna exempel på den otroliga potential som ligger i att testa sina gränser och pressa sig själv till det yttersta.

Uthållighetsidrottarna Helle och Sean från Montem Coaching har imponerat med sina många prestationer inom extremsport.

Vi har genomfört otaliga ultra trail bergslopp, simningar i öppet vatten, ultra ironman, swimrun och ultra swimrun utmaningar samt andra extrema sportsaktiviteter. Vi är här för att motivera och vägleda dig på vägen mot styrka och framgång.


Deras förmåga att tackla och övervinna de fysiska och mentala utmaningarna i dessa evenemang är en inspiration för andra inom uthållighetsidrotter.

Våra specialiteter >

Simning i öppet vatten


Vidösternsimmet, Vansbrosimmet, Oceanmaneller andra open water race


Hypersonic simstil, utvecklad av Sean, fokuserar på att simma ultrasnabbt med minimala krafter. Denna teknik är perfekt för simmare som vill uppnå blixtsnabba resultat i öppet vattensim.


Ta din långdistanssimning till nästa nivå med Hypersonic simstil!


Med fokus på effektivitet och snabbhet kommer simmare få en ökad konkurrensfördel och nå sina mål på imponerande kort tid. Med hypersonisk simstil kan simmare uppnå exceptionell hastighet och optimala resultat.


Upplev spännande långdistanssimning och ta din simning till nästa nivå med vår Coaching. Vårt fokus ligger på att skräddarsy en ultrasnabb Open Water simning för just dig.


Med perfekt superandning, rotation, glidning, kraftfulla armar, ultranavigering och en unik känsla för vattnet, är denna stil vil bli anpassad för dig.


Bli expert på öppet vatten med tekniker som ger dig snabbhet och precision i vattnet. Oavsett om du är en erfaren simmare eller nybörjare, hjälper vår coaching dig att nå dina mål inom öppet vattensim.


Vi tränar atleter och klienter för att bli bättre på långdistanssimning och ger dig verktyg för att förbättra din simning i öppna vatten.


Ta ditt simmande till nästa nivå med oss!

Swimrun / Ultra Swimrun


One Water Race, Rockman, Ötillö,
Immeln, Blackwater eller andra swimrun race


Oavsett om du är en solo-atlet eller ett team, oavsett din nivå och dina mål inom swimrun, kan vi hjälpa dig att träna och nå din drömtid.

Vi erbjuder skräddarsydda träningsprogram och expertråd för att hjälpa dig att uppnå dina bästa resultat inom swimrun.


Våra expertcoacher är erfarna inom swimrun och kan guida dig och ditt team på vägen mot framgång. Oavsett om du är en erfaren atlet eller nybörjare kan våra kvalificerade tränare ge dig den expertis och support du behöver för att utvecklas och nå dina mål.


Utmana dina gränser och upplev den ultimata kombinationen av simning och löpning i swimrun - en oförglömlig sport.


Som coachar för swimrunatleter hjälper viu dig att förbättra din teknik och kondition för att klara av de tuffa utmaningar som swimrun erbjuder.


Ta steget ut i naturen och låt mig guida och inspirera dig till nya höjder inom denna spännande sport.

Uppgradera dina swimrun-färdigheter med hypersonisk swimrun-stil.


Här får du träning i trailrunning, ow simteknik, uthållighet och samarbete som är anpassat efter ditt team. 


Bli den bästa swimrunner med vårt specialiserade träningsprogram precis för dig.

Ultra Trail Running


Hammer Trail, UTMB World Series, TOR 100, 130, 350, 450 km eller andra långdistanslopp


För dig som vill träna eller är en ultraatlet som vill nå nya höjder inom ultratraillöpning och delta i ett ultralopp eller springa från 100 km, 200 miles eller mer, så kan inga tränare matcha vår erfarenhet.


Vi är specialiserade på coaching för ulktraatleter som siktar på att utmana sig själva och pusha gränserna inom ultralöpning.


Ta med dig din löpning till nya höjder med vår coaching för ultratraillöpning. Vårt team av erfarna coacher kommer att guida dig genom träning, teknik och strategi för att hjälpa dig att nå dina mål och klara de tuffaste utmaningarna i ultratraillöpning och upptäck spänningen med att springa i det vilda berglandskapet.


Oavsett om du är en erfaren extremlöpare eller bara nyfiken på att utforska terränglöpningens värld, har du kommit till rätt plats. Utforska de vackra och krävande leder som väntar, och låt oss hjälpa dig att nå dina mål inom ultra trail running.


Använd vår coaching för en oförglömlig resa genom de mest utmanande bergslederna och upplev adrenalinkicken av att utmana dina gränser.


Vi är specialiserade på ultra trail running och erbjuder skräddarsydda träningsprogram och rådgivning för att hjälpa atleter och klienter att nå sina mål.


Ta steget och låt oss hjälpa dig att ta ditt löpning till nästa nivå!

Triathlon / Ultra Triathlon


Ironman,Challenge Roth,thorXtri
ultra-Ironman eller annat ultratriathlonlopp


Är du redo att ta din triathlonupplevelse till nästa nivå?


Oavsett om du drömmer om att tävla i en Ironman, dubbel Ironman eller till och med ett extremt triathlon, är vi redo att coacha och guida dig mot framgång.


Vårt erfarna coachningsteam kommer att förse dig med den kunskap, styrka och strategi du behöver för att nå dina mål och överträffa dina förväntningar.


Vi förstår utmaningarna som kommer med att träna och tävla i ultratriathlon och vi kommer att stödja och motivera dig hela vägen.
Vår skräddarsydda coachingprogram är utformat för att passa dina individuella behov och säkerställa att du får de resultat du strävar efter.


Få personlig coachning för ditt Ironman eller Ultra Triathlon med oss! Vi erbjuder inspirerande program som hjälper dig att förbättra din simning, cykling och löpning. Våra erfarna tränare stöttar dig genom hela förberedelsprocessen för att du ska kunna nå dina mål.


Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet, kommer vår coaching att ge dig den push du behöver för att ta din träning till nästa nivå.


Joina oss idag och låt oss hjälpa dig att bli en bättre triathlet! Låt oss tillsammans ta din triathlonupplevelse till nya höjder!

BLI STARKERE PRISER FRÅN 890 SEK PER MÅNAD INKLUSIVE 2 TIMMAR PERSONLIG COACHING

Börja din coaching hos oss som bygger på vetenskapligt väldokumenterad forskning och en gedigen utbildningsbakgrund.

Vi har många års erfarenhet inom området och använder evidensbaserade metoder för att hjälpa dig med att bli starkere, effektiv och professionell.

BLI STARKARE INNEHÅLL >

 • Personlig live coaching online bli starkare i uthållighetssporter.
 • Uppstartsmöte med livsstilsanalys genomgång, långsiktiga mål, strategi och träning + kostplan under hela coachningsprocessen.
 • 2 eller 3 timmars personlig live coaching online per månad med tränarna Helle och Sean.
 • Gratis live onlinesupport varje dag under hela året mellan 07.00 och 19.00.
 • Statusmöte och genomgång av kost + träningsplan etc. Välj mellan var 28:e eller 14:e dag.
 • Du får kontinuerligt goda råd, inspiration, utveckling och uppmuntran.
 • Du får vår trainingpeaks premium allt-i-ett coachningsplattform under hela perioden.
 • Välj mellan en betalningstid på 3, 6 eller 12 månader via faktura eller kreditkort.
 • Du kan alltid uppgradera eller nedgradera eller ändra avtalet och efter den valda perioden finns ingen bindningstid.
 • Efter att du köpt ditt personliga coachningspaket får du inom 24 timmar all relevant information om tidsbokning för startmöte, livsstilsanalys och livekommunikationsformulär mm.
 • Vi ställer krav på dig, du ska göra en livsstilsanalys innan uppstartsmötet och i början av coachningen ha tagit blodprov mm, så att vi kan anpassa en coachning precis till dig.
 • Liveträningen online sker via zoom, team, facetime eller messenger.
 • Alla priser är i svenska kronor SEK
 • Om du har några frågor nu, vänligen kontakta oss - se längst ner på sidan


BLI DEN STARKASTE VERSIONEN AV DIG SJÄLV

Det är aldrig för sent att börja en ny livsstil...

Bli starkare med en ny livsstil 

Opnå det umulige som en stark uthållighetsatlet genom att utmana dina gränser och tro på vad som är möjligt.


Genom hårt arbete, disciplin och hängivenhet kan du övervinna hinder och nå dina mål.


Vårt coachingprogram är skräddarsytt för att stödja atleter och klienter på deras resa mot att bli den starkaste versionen av sig själva. Låt oss hjälpa dig att uppnå din fulla potential och överträffa dina förväntningar.

Oavsett om det regnar eller snöar är det viktigt för en uthållighetsidrottare att träna och använda naturen som en del av träningsprogrammet.


Träning i olika väder kan stärka din kropp och själ då det hjälper till att bygga motståndskraft och utveckla förmågan att hantera olika förhållanden under tävlingar. Som atlet är det avgörande att vara beredd på alla utmaningar som kan uppstå.


För att bli den starkaste versionen av dig själv behöver du ha en välbalanserad träning som utmanar både din fysiska och mentala uthållighet.