RUN ZONE

Hitta din personliga löptränare och coach här

LÖPNING / RUN ZONE - Personlig löpträning och coaching

Vill du utveckla löptekniken och springa snabbare med personlig löptränare och nå nya mål 

100% individuell och skräddarsydda personlig löpcoaching för dig

För dig som vill träna upp till ett halvmaraton, maraton, ultramarathon eller 100-250 miles ultra trail running. Oavsett din nivå och mål kan vi coache dig framåt så att du kommar i mål > inga gränser <


Tillsammans gör vi en plan och sedan bygger vi din personliga löpstil, road- och trailteknik, speed samt uthållighet upp till önskad nivå.


Vi coachar dig med vår erfarenhet plus med de idrottare och coacher, vi tycker gör skillnad av de bästa i världen. Dessutom använder vi den senaste tekniken och teknologi, som vi blandar med uthållighet och hastighetsträning samt särskild styrketräning etc.

 

Sportnäring och styrketräning för triathleter

Vi kommer även om sportnäring och kost speciellt för dig som löpare  – ett område som kan vara väldigt viktigt. Utöver det kommer vi såklart också in på styrketräning, vilket är oundvikligt oavsett din och dett teams nivå.


Dina personliga triathlontränare

Dina tränare Helle och Sean har många års erfarenhet av löpning från många marton till Ultra trailrunning som UTMB, TOR plus månge andra ultra running race runt i EU. Innan vi började på trail running hade vi båda tävlat i många år inne med triathlon upp till dubbel ironman samt maraton samt extremsport. 


Helle och Sean har tävla och tränat på många berge i och utanför EU, förblivit aktiva trailrunner och varit tränare i många år.

De laddar hela tiden upp sina kunskaper inom  roadrunning och trailrunning, Vi är både inspiratörer och år efter år nytt letar vi efter spännande tävlingar runt i de europeiska bergen.


Under priser kan du välja den personlig träning och coaching som passer dig bedst. Vi erbjuder löpträning liveonline och live. 


Vad säger våra kunder 

>Samma runda, mer vind, mer fart, högre puls - tack för att ni finns där för mig 🙏♥️

>XTERRA World Championship, Maui, Som jag sa, du har en helt ny större kraftfullare stil. Helt otroligt efter bara 2 lektioner. 


Läs mer om oss >

#träning #mental #hälsa #kost #sportnäring #personligträning #foodismedicine #personligplan #ultrarunning #ultratrailrunning #trailrunning #utmb #tordesgeants

#mountainrunning #ultramarathon #runzone #traillöpning #löpning #marathon