RUN ZONE
100% individuell och skräddarsydda personlig löpcoaching och träning

Vill du utveckla löptekniken och springa snabbare med personlig löptränare och nå nya mål 

För dig som vill träna upp till ett maraton, ultramarathon eller 100-250 miles ultra trail running. Oavsett din nivå och mål kan vi coache dig framåt så att du kommar i mål.


Tillsammans gör vi en plan och sedan bygger vi din personliga löpstil, road- och trailteknik, speed samt uthållighet upp till önskad nivå.

Vi coachar dig med vår erfarenhet plus med de idrottare och coacher, vi tycker gör skillnad av de bästa i världen samt dokumenterade resultat från våra idrottare. Dessutom använder vi den senaste tekniken och teknologi, som vi blandar med uthållighet och hastighetsträning samt särskild styrketräning etc.

Löpning

Vil du utvecklas ytterligare inom löpning, ta dig längre och krossa din gräns när det kommer till antalet sprungna mil - att springa långt har blivit allt mer populärt. Definitionen av ultralöpning är att distansen du springer är längre än ett marathon.

Givetvis är uthålligheten den viktigaste träningen och att vara stark här är vad som gör ultralöpningen möjlig - vi har nyckeln till detta.

Sportnäring och styrketräning för löpare

Vi kommer även om sportnäring och kost speciellt för dig som löpare  – ett område som kan vara väldigt viktigt. Utöver det kommer vi såklart också in på styrketräning, vilket är oundvikligt oavsett din och dett teams nivå.

Dina personliga löpcoachar

Dina tränare Helle och Sean har många års erfarenhet av löpning från många marton till Ultra trailrunning som UTMB, TOR plus månge andra ultra running race runt i EU. Innan vi började på trail running hade vi båda tävlat i många år inne med triathlon upp till dubbel ironman samt maraton samt extremsport. 


Helle och Sean har tävla och tränat på många berge i och utanför EU, förblivit aktiva trailrunner och varit tränare i många år.

De laddar hela tiden upp sina kunskaper inom  roadrunning och trailrunning, Vi är både inspiratörer och år efter år nytt letar vi efter spännande tävlingar runt i de europeiska bergen. 


Under priser kan du välja den löpcoaching som passer dig bedst

#träning #mental #hälsa #kost #sportnäring #personligträning #foodismedicine #personligplan #ultrarunning #ultratrailrunning #trailrunning #utmb #tordesgeants

#mountainrunning #ultramarathon #runzone #traillöpning #löpning #marathon