SWIMRUN ZONE

Hitta din personliga swimruntränare och coach här

SWIMRUN ZONE - Personlig swimrun träning och coaching 

Vill du som soloidrottare eller ditt team utveckla sim och löptekniken plus simma och springa snabbare med personlig simtränare och nå nya mål

100% individuell och skräddarsydda personlig swimrunträning för dig eller ditt team

Oavsett ditt swimrun race mål och din eller ditt lags nivå, kan vi coacha dig till den tid du drömmer om. Oavsett om målen är en ötillö, rockman, Immeln, Karlshamn eller ett ultra swimrun race i de franska alpera bygger dig / ditt team upp med en snabb och uthållig stil som passar dig och ditt team > inga gränser <


Vi använder den senaste tekniken, teknologi och blandar vår erfarenhet som swimrunatlet och pt med några av de bästa swimrunners och coaher i världen.


Simning
Här uppgraderar vi dig inom bland annat navigering, uthållighet, samarbete, kallvattenträning, med den perfekta superandningen, rotation, glide, superpower och vattenkänsla etc.


Löpning
Här uppgraderar vi dig bland annat din road- och trailrunning stil, teknik, uthållighet och teamsamarbete samt särskild styrketräning etc.


Sportnäring och styrketräning för swimrunner

Vi kommer även om sportnäring och kost speciellt för dig som swimrunner – ett område som kan vara väldigt viktigt. Utöver det kommer vi såklart också in på styrketräning, vilket är oundvikligt oavsett din och dett teams nivå.


Dina personliga swimruntränare 

Helle och Sean har många års erfarenhet av swimrun från Rockman till Ultra Swimrun France. Innan vi började på swimrun hade vi båda tävlat i många år inne, triathlon upp till dubbel ironman, trailrunning på avstånd upp till 200k samt öppet vatten simning upp till 25k var som helst i EU. De har varit på podiet och satt rekord, förblivit aktiva swimrunner till 2021 och varit personliga tränare i många år. Helle och Sean laddar hela tiden upp sina kunskaper inom swimrun.


Under priser kan du välja den personlig träning och coaching som passer dig bedst. Vi erbjuder swimrunträning online, liveonline och live. 


Vad säger våra kunder 

Ahhhh, Johan-grattis till bästa valet av montem coaching är bäst - 10 lektioner lära mig från 0 till att crawla IMdistansen på 1.08. 

>XTERRA World Championship, Maui, Som jag sa, du har en helt ny större kraftfullare stil. Helt otroligt efter bara 2 lektioner. 


Läs mer om oss >

#träning #mental #hälsa #kost #sportnäring #personligträning #swimrun #foodismedicine #personligplan #ultraswimrun #mål #biohacking ##onlinecoaching #personligträningonline #ötillöswimrun #rockmanswimrun #immelnswimrun #karlshamnswimrun #swimrunzone