UTHÅLLIGHETSIDROTT

Utvecklingscoaching

2022 / 2023 Race

Ironman / Ultra Ironman

2023 Utmb / Tor

2023 Ötillö / Rockman

Utvecklingscoaching

2022 / 2023 Startup

Andra Ultralopp

Kom igång med träning

Kom igång bra efter en paus


Gratis Introsamtal

Livsstilsförändringen oavsett nivå börjar med ett samtal


Upp till 45 min gratis online introsamtal med oss. För att ta reda på hur ett upplägg kan se ut för dig

Personlig coaching inom fysisk + mental uthållighetsträning och funktionell träning samt sportnäring från nybörjare till elitnivå

Våra träning och mental zone coaching är anpassad personlig för dig som idrottar, oavsett nivå, som vill topprestera bättre under matcher eller bara vill komma igång. Vi har ett maximalt antal atleter och klienter, så vi kan garantera dig en absolut hög personlig coachningsnivå..


Vi har den högsta erfarenhetsnivå samt den senaste utbildning och kunskapen samt använder kun vitenskapelig väl dokumenterad coaching. Vi ställer krav på dig, du måste genomgå en livsstilsanalys, ta blodprov och tester etc. Allt för din skull - så att vi kan anpassa en 100% coaching exakt för dig. 


Individuell långsiktig strategiplan, statussamtal var 8,14,21 eller 30:e dag och strukturerad veckoschema träningsplan hanteras i trainingpeaks premium. Du kommer att få alla program, tester, video etc. via trainingpeaks. Här kommer du att kunna se strategiplanen och alltid ett veckoprogram framåt.


Via trainingpeaks kommer du att kunna se all din träningsdata, historia och vi kan följa dig live och se hur du hanterar träningsprogrammen.


Vi ger dig 100 procent personlig pepp och inspiration efter en skada eller efter ett sjukdomsförlopp samt en traumatisk upplevelse.


Se mer inom följande träningsdiscipliner och mentala metoder


Att bli coachad är en aktiv handling

Det betyder en vilja att vilja utforska och utmana dig själv och dina värderingar, uppfattningar och handlingar. Därför kommer det att finnas uppgifter både före den första hälsorådgiving och mellan konversationerna för att översätta handlingsplaner till verklighet och agera på.


Varför fysisk träning och mentalträning

"Källan till ungdomen är SVETTEN!" - Umahro Cadogan - The Mastermind of Food and Health och Danmarks ledande näringsexpert inom Funktionsmedicin. Träning och rörelse är inte bara något som bränner kalorier och ger dig sixpack, muskler, viktminskning och andra effekter på utseendet.


Blodomloppet och hjärnan

Det har en enorm inverkan på din hjärna, ditt nervsystem, ditt humör, din energinivå, din stressrespons, din inlärning och ditt minne. Din cirkulation och dina blodkärl bildar ett gigantiskt “rörsystem” på mer än 120 000 km som transporterar näringsämnen till och från dina celler.


Hjärtat är din motor

En turboladdad dubbelpumpande muskel som slår mer än 36 miljoner gånger på ett år. DIN träning påverkar ovanstående positivt, och därför är den oerhört viktig för ett långt aktivt liv.

Det är aldrig för sent att starta en ny livsstil...

#personligträning #mentalcoaching #extremsport #uthållighetsträning

#triathlon #swimrun #ultralöpp #öppetvattensimning #swimzone #runzone #simning #löpning #triathlonzone #swimrunzone #mentalzone #börjaträna #komigångmedträning