LIVSSTILOPTIMERINGNå dina optimala prestanda i livet och i sport inom funktionell medicin, biohacking och kost för just dig 

Du arbetar med flera livsstilsfaktorer för att skapa grundläggande hälsa och uppnå peak performance och funktionellt lång livslängd.


Vi ser på ditt nuvarande miljö, helbreds- träningshistoria och vilka steg, som först ska tas, för att få en så stor effekt som möjligt, då du inte kan arbeta med alla faktorer på samma tid.


Du uppnår förståelse av dina vaner, massor av evidensbaserat kunskap om hälsa, lära dig vad din kropp behöver, varför och när. Du kommer att skapa resultat som kan kännas efter mycket kort tid.


Vi är alla individuella människor med olika genre, miljö, livshistorie, mål, livsvillkor, så därför levererar vi endast 100% personlig rådgivning och plan.


Men du är chefen i ditt liv och känner din kropp och dig själv bäst.


Från god hälsa till personlig topphälsa

Vad är hälsa för dig? - det är individuellt var på hälsoskalan du befinner dig just nu

Varför en bra livsstil och hälsa

Det är inte bara viktigt att tänka på idag och vad som händer i nuet, men tänka fram så att din kropp blir återhämtad och redo för det som kommer. 


Vi ger dig receptet på hur din kost och näring kan optimeras for dig, så att du får max av ditt träningspass, få bästa återbetalningen och läka så snart som möjligt.


Det handlar inte bara om mikro- och makronäringsämnen utan timing är ännu viktigare när du behöver Peak Performance inom uthållighetssport som marathon, swimrun, ultra race, triathlon och andra ultrasport. 


Livsstilsfaktorer 

Sömn

Stress

Träning och träning

Mat som gör dig glad och stark

Alkohol

Makronäringsämnen

Mikronäringsämnen

Kostplan i perioder

kroppssammansättning

Ta blodprover

Ha goda relationer med familj och vänner

Miljö

Planering av aktiviteter & utbildningsplan

Biohacking

Energifunktion

Kroppens inre funktioner

Hormoner 

#livsstil #kost #sportnäring #personligträning #hälsohistoria #foodismedicine #personligplan #biohacking #funktionsmedicin #onlinecoaching