BLI HÄLSOSAM MED NY LIVSSTILOPTIMERING

NÅ DINA OPTIMALA PRESTANDA I LIVET OCH I SPORT INOM FUNKTIONELL MEDICIN, BIOHACKING OCH KOST FÖR JUST DIG


FRÅN GOD HÄLSA TILL PERSONLIG TOPPHÄLSA

> Biohacking är allt som optimerar din kropp oavsett nivå


> Kost för just dig vad är dina mål samt sportnäring till ett specifikt idrottsmål


> Lär dig om alla livsstilsfaktorer för att skapa grundläggande hälsa och uppnå peak performance och funktionellt lång livslängd


> Livsstilsförändring att bryta mönster

Du arbetar med flera livsstilsfaktorer för att skapa grundläggande hälsa och uppnå peak performance och funktionellt lång livslängd.

Vi ser på ditt nuvarande miljö, helbreds- träningshistoria och vilka steg, som först ska tas, för att få en så stor effekt som möjligt, då du inte kan arbeta med alla faktorer på samma tid.


Du uppnår förståelse av dina vaner, massor av evidensbaserat kunskap om hälsa, lära dig vad din kropp behöver, varför och när. Du kommer att skapa resultat som kan kännas efter mycket kort tid.


Vi är alla individuella människor med olika genre, miljö, livshistorie, mål, livsvillkor, så därför levererar vi endast 100% personlig rådgivning och plan.


Men Du är chefen i ditt liv och känner din kropp och dig själv bäst.

VAD ÄR HÄLSA FÖR DIG? - DET ÄR INDIVIDUELLT VAR PÅ HÄLSOSKALAN DU BEFINNER DIG JUST NUFRÅN TRÖTT TILL MAX ENERGI

Är du trött, stressad, i dålig form, har låg energi och ork och vill komma i form och träna?
Vi tittar tillsammans på de bakomliggande orsakerna för att kunna hjälpa dig i rätt riktning och få mer energi, eventuell viktminskning, bygga muskler samt uppnå mindre stress och mer glädje i vardagen.

FRÅN BRA HÄLSA TILL PERSONLIGT TOPPRESTANDA

Har du redan en större kunskap om din egen hälsa och skapat en stark grund/bas. Du har arbetat med dig själv under en längre tid, men kan inte lyfta dig mer på egen hand och komma i bättre form eller skapa de resultat du önskar?
Vi nördar och biohacker tillsammans med att förfina detaljer och titta på vad som behöver optimeras för dig.

BLI HÄLSOSAM MED NY LIVSSTILOPTIMERING
BLI HÄLSOSAM MED NY LIVSSTILOPTIMERING
BLI HÄLSOSAM MED NY LIVSSTILOPTIMERING

FRÅN SJUK TILL FRISK

Om du är sjuk eller har en diagnos eller en livsstilssjukdom och äter medicin blir första steget att bli bättre, så att du kan eliminera smärta och symtom, som gör att du kan fungera i vardagen, minimera intaget av mediciner och uppnå mer glädje och livskraft.

VARFÖR EN BRA LIVSSTIL OCH HÄLSA

Det är inte bara viktigt att tänka på idag och vad som händer i nuet, men tänka fram så att din kropp blir återhämtad och redo för det som kommer. Vi ger dig receptet på hur din kost och näring kan optimeras for dig, så att du får max av ditt träningspass, få bästa återbetalningen och läka så snart som möjligt. Det handlar inte bara om mikro- och makronäringsämnen utan timing är ännu viktigare när du behöver Peak Performance inom uthållighetssport som marathon, swimrun, ultra race, triathlon och andra ultrasport. 


PERSONLIG SPORTNÄRING & IDROTTKOST

Ät dig ännu starkare, snabbare, mer ihållande såväl som för bättre återhämtning och snabbare helande för sportskador. Att optimera din kost, sömn och minimera stress kräver en knivskarp balans när du lägger hård träning på kroppen. Uthållighetsträning handlar inte bara om att få igenom dagens träning, men att komma igenom dag efter dag! Hälsosam mat är bränsle för din egen motor, och de goda valen ger inte bara energi utan reparerar muskler, bygger hormoner och tillåter justeringar och framsteg.

DET ÄR ALDRIG FÖR SENT ATT STARTA EN NY LIVSSTIL...